Over Cozinha do Mundo

Proef de wereld in Rotterdam-Zuid

Wij voelen ons vereerd dat wij u en uw gezelschap mogen ontvangen en verwennen. Gezellig met zijn allen op uw culinaire reis.

MenukaartReserveren

Over Cozinha do

MUNDO

De gepassioneerde Rotterdamse horecaman Sarvender Hardin opent na 23 jaar ervaring opdoen in verschillende zaken, grote en kleine horeca, zijn eerste eigen restaurant: een nieuw concept, Cozinha do Mundo. Een restaurant met kwaliteitsgerechten uit alle windstreken voor redelijke prijzen. Ik heb mijn ervaringen altijd willen combineren. Voor mijn gast op mooie manieren service te bieden en voor de gerechten een verse manier te bedenken om de hoogste smaken naar boven te halen.

“Super vervelend, dat als je met een groep vrienden of met je familie uiteten gaat, er altijd mensen zullen zijn die water bij de wijn moeten doen. Je zus wil Aziatische wok, vader wil Italiaanse pasta, oma wil naar een brasserie met lekkere saté en je ziet jezelf toch liever aan een Grieks gerecht zitten vanavond. Als je niet voor een specifieke keuken wilt kiezen, beland je al snel in een all you can eat concept dat vaak of een vreetschuur, of ontzettend duur is.”

Cozinha do Mundo biedt dan de oplossing. U bent van harte welkom, 7 dagen in de week geopend voor lunch en diner. Ook heeft Mundo een zaal voor aparte gelegenheden, voor u speciale wensen. Alles is hier bespreekbaar.

 

Tot snel, wij hebben er zin in

Sarvender Hardin, eigenaar van Cozinha do Mundo Rotterdam Zuidplein Ahoy

De smaak van

Sarvender Hardin

Sarvender is een horecaman. Op zijn vijftiende had hij zijn eerste bijbaan in een restaurant. Toen hij 17 was werkte hij voltijd in de horeca en met 23 was hij bedrijfsleider. Zijn levensverhaal kent pieken en dalen maar is bovenal inspirerend: van straatjoch tot ondernemer, geboren en getogen in Rotterdam. Hard werken zit hem in zijn bloed.

De chef van Mundo

Suus Lemmens

Ik ben een echte Rotterdamse, de “geen woorden maar daden” mentaliteit is enorm op mij van toepassing. Opgevoed door alleen mij moeder en ben als puber niet altijd de makkelijkste geweest. Het heeft me allemaal gebracht tot de jonge zelfstandige vrouw die ik nu ben. Ik ben een “gevoels” chef. Vind het heel belangrijk dat ik de mensen met wie ik werk, echt ken, hun krachten, maar ook zeker hun zwaktes. Dit team heb ik samengesteld vanuit gevoel, omdat ik deze jongens met respect en waardering behandel, weet ik hoe ik het beste uit hen kan halen en zij uit mij. Hierdoor kan en durf ik te zeggen dat deze keuken kookt met passie, overgave en heel veel liefde! Een echte familie van verschillende achtergronden.

Suus Lemmens, chef van Cozinha do Mundo Rotterdam Zuidplein Ahoy