Cozinha do Mundo

Nieuwe wereldse smaken uit één keuken in Rotterdam Zuid

Samen smaken combineren. Een brigade met verschillende achtergronden die wereldse gerechten aan u en uw gezelschap serveren.

MenukaartReserveren

Welkom bij Restaurant

MUNDO

Restaurant Ahoy

Staat u op het punt om Ahoy te bezoeken? Rotterdam Ahoy is een bijzondere plek, waar u terecht kunt voor beurzen, sportwedstrijden en concerten. Het is dan leuk om ook van de tijd voor de bijeenkomst in Ahoy iets speciaals te maken. U kunt dan bijvoorbeeld lekker uit eten gaan om de avond alvast goed op gang te helpen. We raden u dan aan om eens een kijkje te komen nemen bij Cozinha do Mundo. In ons restaurant bij Ahoy heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende keukens. We willen graag dat alle mensen in uw groep iets kunnen eten waar ze echt zin in hebben.

U zoekt een restaurant bij Rotterdam Ahoy?

Als u een restaurant bij Rotterdam Ahoy wilt bezoeken met een bijzondere menukaart, dan nodigen wij u van harte uit bij Cozinha do Mundo. We vinden het belangrijk om onze gasten iets unieks voor te schotelen. We hebben dan ook kwaliteitsgerechten op het menu staan uit alle windstreken. Dit zijn gerechten die u bij ons altijd tegen een hele redelijke prijs kunt bestellen. We willen u daarbij ook een unieke service bieden en op een speciale manier verse producten in onze gerechten verwerken. Neem gewoon eens een kijkje bij het menu op onze website om alvast een indruk op te doen van wat u bij ons kunt eten.

Meer weten over ons restaurant bij Rotterdam Ahoy?

Een restaurant bij Ahoy bezoeken om alvast wat lekkers te eten voor u een concert gaat bezoeken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt ons op het Zuidplein, onder zwembad Charlois. We bevinden ons op loopafstand van Ahoy, maar ook van bijvoorbeeld het Zuidplein Theater en het Zuiderpark. Meer weten over ons gezellige, bijzondere restaurant? Kom dan gewoon even op onze website kijken, of neem contact met ons op met al uw vragen!

 

Op maandag tot en met zaterdag zullen wij onze deuren vanaf 11:00uur voor u openen. Op zondag zal dit vanaf 12:00 uur zijn. Reserveren betekent dat u verzekerd bent van een tafel, hierbij kunt u ook uw specifieke wensen kenbaar maken.  Wilt u vandaag nog komen lunchen of dineren? Dan is het verstandig toch even te bellen:

010 313 4778

Boerenham met krokante ui, bosui en honingmosterddressing bij Cozinha do Mundo Rotterdam