Cozinha do Mundo

Nieuwe wereldse smaken uit één keuken in Rotterdam Zuid

Samen smaken combineren. Een brigade met verschillende achtergronden die wereldse gerechten aan u en uw gezelschap serveren.

MenukaartReserveren

Welkom bij Restaurant

MUNDO

Uit eten Ahoy

Bent u op zoek naar een restaurant in de buurt van Rotterdam Ahoy, waar u heerlijk kunt eten voordat u Ahoy gaat bezoeken? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Cozinha do Mundo. Ons restaurant werkt volgens een uniek concept, waarbij u de mogelijkheid heeft om gerechten uit meerdere werelddelen te bestellen. Wij werken niet met een enkele keuken, maar bieden u de heerlijkste gerechten uit een groot aantal verschillende landen. Zo weet u zeker dat u straks iets kunt eten waar u optimaal van mag genieten. Mochten er meerdere mensen in uw gezelschap iets anders willen eten, dan heeft u hiervoor bij ons volop keus.

Uit eten bij Rotterdam Ahoy

Cozinha do Mundo is een restaurant dat is gevestigd aan het Zuidplein in Rotterdam. We zitten zodoende op een prachtige, centrale plek, direct onder zwembad Charlois. We willen het u met ons concept mogelijk maken om een heerlijk diner of lunch te nuttigen, tegen een eerlijke prijs. We nodigen u dan ook van harte uit om alle nieuwe smaken te ervaren waar Cozinha do Mundo bekend om is. U kunt eenvoudig een reservering maken via onze website, maar u kunt natuurlijk ook altijd even bellen als u een bepaalde tijd wilt bespreken.

Wilt u uit eten bij Ahoy?

Als u uit eten wilt bij Rotterdam Ahoy, dan is het goed om hier eens contact over op te nemen met ons. We vertellen u graag alles over ons restaurant en onze unieke keuken. Ons restaurant is de ideale locatie voor als u iets wil eten voordat u naar Ahoy gaat, maar ook als u een theater of een beurs wilt bezoeken. Bekijk dan ook even onze menukaart om een goede indruk te krijgen van wat u bij ons allemaal mag verwachten.

 

Op maandag tot en met zaterdag zullen wij onze deuren vanaf 11:00uur voor u openen. Op zondag zal dit vanaf 12:00 uur zijn. Reserveren betekent dat u verzekerd bent van een tafel, hierbij kunt u ook uw specifieke wensen kenbaar maken.  Wilt u vandaag nog komen lunchen of dineren? Dan is het verstandig toch even te bellen:

010 313 4778

Boerenham met krokante ui, bosui en honingmosterddressing bij Cozinha do Mundo Rotterdam