Cozinha do Mundo

Nieuwe wereldse smaken uit één keuken in Rotterdam Zuid

Samen smaken combineren. Een brigade met verschillende achtergronden die wereldse gerechten aan u en uw gezelschap serveren.

MenukaartReserveren

Welkom bij Restaurant

MUNDO

Uit eten Zuidplein

Bent u op zoek naar een uniek restaurant op het Zuidplein in Rotterdam? Uit eten op Zuidplein wordt niet specialer dan bij Cozinha do Mundo. We hebben namelijk een unieke belevenis voor u klaarstaan, waarbij u in een enkel restaurant de keukens uit meerdere verschillende landen kunt proeven. Nee, wij zijn geen all you can eat restaurant waar u steeds weer naar een buffet toe moet sjouwen. Wij hebben een heerlijke menukaart met lekkers van over de hele wereld. Uit alle windstreken hebben wij de meest bijzondere gerechten gehaald, om aan u te serveren in ons mooie restaurant.

Uit eten op Rotterdam Zuidplein

Wilt u uit eten op Zuidplein? Via onze website kunt u dan heel eenvoudig een reservering maken. Ons restaurant is een perfecte plek om lekker te eten als u bijvoorbeeld culturele plannen heeft. Het Zuidplein is namelijk thuis aan het Zuidplein Theater, maar u zit hier ook vlakbij Rotterdam Ahoy. Als u dan een mooie avond te wachten staat, dan is het ook leuk om deze op een speciale manier te beginnen. Maar u kunt ook bij ons langskomen als u lekker wilt lunchen. Ook voor een speciale lunch hebben wij namelijk een kaart waar u heerlijke gerechten op terugvindt!

Wilt u uit eten op Rotterdam Zuidplein?

Uit eten in Rotterdam kunt u natuurlijk op heel veel verschillende plekken. Maar vaak is het dan toch een heel gedoe voordat u heeft beslist wat voor keuken u wilt gaan proberen. Bij ons heeft u dit probleem niet, wij hebben namelijk het beste van de lekkerste keukens bij elkaar! We raden u dan ook aan om eens bij ons langs te komen voor die unieke belevenis op culinair gebied. Neem alvast een kijkje op onze website om in de stemming te komen. We waarschuwen u wel: het zou kunnen dat u er al van begint te watertanden…

 

Op maandag tot en met zaterdag zullen wij onze deuren vanaf 11:00uur voor u openen. Op zondag zal dit vanaf 12:00 uur zijn. Reserveren betekent dat u verzekerd bent van een tafel, hierbij kunt u ook uw specifieke wensen kenbaar maken.  Wilt u vandaag nog komen lunchen of dineren? Dan is het verstandig toch even te bellen:

010 313 4778

Boerenham met krokante ui, bosui en honingmosterddressing bij Cozinha do Mundo Rotterdam